Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sårskorpa

 

 


kanske har jag kommit så långt nu

att han inte är mer

än en sårskorpa på mitt hjärta

 

varsam beröring mot hud

väcker min lust och längtan

 

men livet är ännu inte tillbaka

där det var innan

jag lät mig förtrollas

 

var mig nära

men låt mitt hjärta

vila och läka

ännu en tid

 

 

2023

 

 

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-18 11:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din dikt är god och mjuk
en diamant
i vardagens brus
- stort hopp!

2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP