Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen ord

alla dom där orden

som åt upp tiden

vad ville du med dom? 

snälla hårda varma falska

 

men framför allt många

 

tusen och åter tusen ord

aldrig någon mening

 

gav det dig någonting

att lägga dom  hos mig? 

 

2023

 

 

 

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-06-24 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP