Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Tankar

 

Tvetydigheten

i att fylla varandras tankar.

Du fanns alltid i mina.

~

 

den där första gången

när du såg på mig

för att få veta

vad jag kunde ge dig

 

du log när du förstod

att mitt kantstötta gamla hjärta

svämmade över av kärlek

 

och din bekräftelsetank var tom

 

2023




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-05 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP