Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömflisa under huden

 

 


Minnet av dig är en drömflisa under huden.

Det har ingen betydelse

att allt gick sönder mellan oss;

vi visste ju bägge att det måste bli så.

 

Jag är en annan nu;

en som är mera trasig och mindre stark.

Inte den jag ville vara. 

Jag har saknat dig så oerhört,

saknat dig och fortsatt att gå sönder

lite mer för varje dag.

 

Visst har jag fallit i andra famnar

och låtit sekunder passera

utan att jag tänkt på dig.

 

Jag har skrattat och njutit och älsk...

Nej. Inte det. Det kommer alltid att vara du. 

Dig kan jag aldrig förlora.

Dig jag har jag aldrig haft. 


 

2023

 

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-26 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP