Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SMAKFULL SYN



så strör jag
mina små lyckor
över den stora sorgen
det blir en vacker syn
för att inte säga smakfull

men detta handlar
om mitt liv
och inte
om någon smulpaj

1986




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP