Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAUTSCHUK


har någon sett min kautschuk?

den stora svarta
jag brukar använda
att radera drömmar
och minnen med

den lämnar ingenting kvar
sånär som på
små svarta korn
i mitt hjärta


1983




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-07-19 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP