Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig snö

skuggan växer
snön virvlar stumt
ett liv på sparlåga
nattens tyngd
skapar oro
djupt där inne
väntar på dina ord
väntar på att ljuset
ska skölja över landskapet

tid formar liv
tid som tar kliv
världen lever
trots nattens mörker
vad vi gör består
lämnar spår i evig snö




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-22 19:05



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Den berörde mig, tack!
2021-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Evig snö?
Usch!
2021-01-23

  Ebba AA
Vackert och tröstande
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg