Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget val

Ett möte som gjorde mig
förlamad, så kär
kände mig illa till mods
allt blev fel, det gick för fort

blundade för alla hinder,
vad skulle jag gjort

starka känslan av olust,
anade snart en kärleksförlust
det unika i hans sätt,
ville inte släppa, bet ihop

annars hade man inte idag,
haft turen, att få njuta
av den vänskap,
som man hoppas
man alltid får ha kvar




Fri vers av Magnus VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2004-10-24 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP