Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGISSÖREN



jag lever min film
och ni ser på

eller sover ni
i salongen?

jag kunde mörda
regissören
som aldrig kom!

1986





Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP