Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIDÅ



ännu en natt
som en tung svart ridå
spelet är över
för idag

jag hänger av mig
min scenkostym,
lämnar glädjen kvar
i fickan

den är bara
en del av rollen

1990




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP