Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLYERTS



med blyerts
skrev du din dagbok
med blyerts
tecknade du
ditt liv

och varje kväll
satte du dig ner
att betrakta
orden och bilderna
av det som skett

och allt det som gjort illa
det raderade du
det var ju så enkelt
när du skrivit med blyerts!

men aldrig tänkte du
på att dina ord
fanns kvar inom mig

2000





Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP