Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVANDE IGEN



det är sant det du hör
att jag skrattar
det är sant det du ser
att jag älskar

eller är det bara
en sköld jag smitt
för att hålla ditt minne
på avstånd?

det finns delar av mig
som fick liv
i dina händer,
inför din blick

kanske blir de aldrig
levande igen


2001




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP