Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE LEADING PART



i den här filmen
om världen och om livet
ser du inte dig själv
som huvudrollsinnehavare
affischnamnet
the leading part
och oss andra
som dina motspelare
och statister

nej nej
du är den ende aktören!
och människorna omkring dig
är bara rekvisita

oj!

där for ett hjärta
i golvet
hoppsan!
det gick visst sönder
när du steg på det

men det är ju bara
att ta trappan ner
till förrådet
och kvittera ut ett nytt

ett hjärta förresten
räknas det som kostym
eller inredning?

2002




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP