Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDVATTNET



du undrar
hur länge det dröjer
innan jag kan låta
det gamla vara glömt

ditt hjärta
kan liknas vid en strand
där tidvattnet varje morgon
spolar bort alla avtryck
av det liv
som var igår

medan mitt är en klipphäll
där dina ord
är ristade runor

som tidvattnet
nöter och nöter

2002




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:31



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Älsakr denna vändning... tycker mycket om! Var har du varit hela mitt skrivarliv? Varför skriver du vad jag ville sagt? Tack för att du kommer in och visar oss hur du tänker känner och blommar över hela sidan..
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP