Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEKUNDERNA



sekunderna
fångar vi
kramar dem
hårt hårt
nästan i kras

detta fåtal
av bräckliga
små ögonblick
spar vi
i våra hjärtan

som om de vore allt
vi hade att ge

sekunderna
griper vi tag i;
älskar till döds

men dagarna, nätterna
låter vi gå

våra liv kanske
springer ifrån oss

2002




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP