Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONBLICK



en handfull av de ögonblick
då du fanns i min närhet
jag sparade dem!

och en natt
då min längtan blir för stark
ska jag kasta dem rakt upp
mot den svarta himlen
där de får glimma i oändlighet

1999




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-07-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP