Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnarens lakej

Din doft, andas in dig
konstig känsla, det är hopp
omfamna mig, bara en gång till
känna din hud så nära ,
jag ber dig, jag vill

försöker tala, kan inte, är stumm

Hallå! Hör du mig?

Mitt kroppspråk skriker efter dig,
sluta gå jag var först,
kommer du inte ihåg

Du lovade ju, sa att jag var speciell
men du, missbrukade kärlekens kraft
ser dig bedra nästa,
samma ord från dina underbara läppar
oberörd sårar du nästa hopp

Du, lögnarens lakej

Betraktar dig från avstånd,
idiotförklarar ditt offer
du lärde mig att glädjas
på andras olycka

Konstigt,
jag skrattar

ha ha ha, ha ha ha

Älskar dig, din för alltid
Din lakej




Fri vers av Magnus VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2004-10-24 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP