Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för 8 år sen då min flickvän dog i en bilolycka Till minne av Katarina Sundin - 1996


Ina

Ditt hår, doft av sommar
dina ögon tindrar,
likt ett stillsamt hav

minnen som består,
vet att du är här
vid min sida

glömmer dig aldrig

en tår symboliserar
varje år,
som jag saknar dig,
min lilla Ina




Fri vers av Magnus VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2004-10-24 20:25



Bookmark and Share


    Mejja
...ord att läsa, men vackra. Låt minnena få leva vidare inom dig!...
Varm Tanke till Dig
2004-10-24

  Elin Isabell
...är förbannat orättvist ibland...
2004-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP