Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGT EFTER DET ATT DU GÅTT

den flyter i mitt blod
långt efter det att du gått
söker ord att klä sig i;
vill ta sig ur sin nakenhet

ditt sätt att röra mig;
en mans sätt
att röra en kvinna
varken mer eller mindre

ändå öppnade du dörren
till en annan dimension
där min känsla
inte kunde rymmas
ens i ordet ”gränslös”

långt efter det att du gått
flyter den i mitt blod;
namnlös, naken, ropande
efter händer mot hud,
efter hjärta mot hjärta

~

stockdum är jag i min tro
att kärleken finns i världen
av en annan orsak än den
att få kväva mig med sin frånvaro

2004






Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-07-19 23:34



Bookmark and Share


  stella
Nä det är inte dumt att tro...du fick mig att gråta nu.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP