Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästaren

Mästaren

Vad har jag gjort i livet?
Jag har sparkat på en boll.
Jag är världens bästa!
Folk har ärat mig, älskat mig.
Jag har pengar, medaljer, allt man kan önska.
Vad har jag gjort i livet?
Jag har sparkat på en boll.

© Bo Flodin




Fri vers av Bo Flodin
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-02-14 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin