Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder

Om jag står ute i regnet kan ingen se att jag gråter
alla blickar, alla frågetecken, men det är ingen som förlåter

Vad gjorde jag som fick det att brista?
Jag ville ju aldrig dig mista
Mitt hjärta har spruckigt i tusen bitar
jag aldrig mer på någon litar

Jag står på bron
vill få bort oron

Tårarna blandas med vattendroppar
tänk om jag tar steget och hoppar
Skulle någon bry sig, skulle någon gråta?
Allt jag önskar är ju att du mig kunde förlåta

Men snart är det slut, snart är det över
Mitt liv är borta, mitt hjärta blöder




Fri vers av Elie
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-07-20 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie