Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du och jag

Jag står kvar
medans du försvinner
Du kommer bara längre och längre bort
jag han ju aldrig be om förlåt

Tårarna rinner
Medans regnet öser ner
Det blandas, så att ingen kan se att jag gråter
tänk om du mig aldrig förlåter

Själen skriker
och i hela min kropp det sliter

Vill försvinna, vill gå upp i rök
vill att du ska ge oss ett nytt försök
Vill ta din hand, vill ha dig nära
för vi var ju så kära

Men tiden tog din kärlek ifrån mig
nu kommer någon annan få dig

I mitt hjärta kommer jag dig spara
kan någon för mig förklara
Jag kommer aldrig fatta, aldrig förstå
Det var ju vi två

Du och jag
Bara du och jag




Fri vers av Elie
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-07-20 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie