Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrutiner

När man sjunger och improviserar
så mår man ganska bra
Sen när man slutat sjunga
Kan det vara svårt att gå över till vardagsrutiner
Ja, det är svårt att gå in i vardagen
Och göra saker som man brukar göra
Man är fylld med en känsla som är svår att beskriva
Jag tar en kopp kaffe klockan 11 och pratar med Astor
Det känns som en härlig tradition
När man skriver låtar och improviserar
Så mår man ganska så bra
Sen när man slutat sjunga
Kan det vara svårt att gå och hämta posten




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-02-17 11:03



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Finns även tonsatt under mitt alias PLinteous - Vardagsrutiner....


2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP