Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttynad

men hon kommer dö,
emelie
förstår du inte,
hon kan dö när som helst

men jag förstår inte
och jag vill inte förstå

och det ända ni bryr er om
är att jag ska gå in och hälsa på
när hon ligger där
borttynad och ful

det är inte min mormor
det är inte så jag vill minnas henne




Fri vers av Elie
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-20 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie