Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framåt


Frid

Jag sopar de svarta flagorna bort.

Bort från själen,
bort från minnet.

Går vidare fram.

Nya mål, nya andetag, det gamla bort,

se något nytt har kommit!

Ingen sorg, bara en glädjekorg, som jag kan kika i.

Nuet.


Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-27 20:31



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack Bibbi, det är ju så att man utvecklas o växer o ser o hör....och gör
2021-03-06

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2021-03-03

  MariaEvighet
Ja Larz , tack, man kan bli född på nytt en gång, och gå från dåligt till bra i livet fler ggr. Att vara i Kristus är det bästa för en människa /Hälsn Maria
2021-02-28

  MariaEvighet
Tack att du gillade wiria! Det finns mycket att betänka minsann Hälsn Maria
2021-02-28

  wiria77
fina rader
att bli påmind om

2021-02-28

  Monika A Mirsch VIP
Tack - jag skall försöka... kram!
2021-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Andra Korintierbrevet 5:17.
2021-02-28

  MariaEvighet
Tack Åse! Roligt att du gillar dikten.. så sann från hjärtat.
2021-02-27

  Åse Tropp VIP
Fin, levande text!
2021-02-27

  Ulf Carlsson VIP
"Framåt!- så är han ödes bud,
och i djupet bor som uti himlen Gud."
(E G Geijer)
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet