Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplysning


en vanlig sjö i juli
solen smeker vattenytan
under

simmar en sjöjungfru

hon ser en fisk
hoppa ända upp till en fågel
innan den vänder om
i luften

daskar till dess näbb och dyker

och solen
värmde dem alla




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-24 08:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja sluter binder ihop denna sköna dikt
2006-07-24

    ej medlem längre
En så rofylld och vacker sagobild,
gillar verkligen hur din text slutar.
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP