Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rytm

när rytmen är i otakt
och livet i kaos
det lunk som ger lugn
rubbat i grunden

men den otakt som kommer
kan ge nya erfarenheter
och livet har sina överaskningar




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-05 10:03



Bookmark and Share


  poeten
Bra diktat!Ibland kan det ju vara så att det man inte rår på själv, måste krascha och då kan mycket annat också bli bättre, dvs en lycka kommer sällan själv. Det negativa kan då vara en drivkraft.
2021-03-05

  Horace
Tid för nystart runt hörnet
I varje snödroppe finns
Kärlek som ger lilla
Krokus växtkraft
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva