Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I´m not finished!

 

 

Even though it looks as it does
in this world right now,
and it´s not a nice place to live in.
I´m not finished!

Even with all terror that´s going on,
all fights everywere,
and all new diseases
that we have to face.
I´m not finished!

Even when I´m still,
after more than 8 years,
have to fight the system.
I´m not finished!

There must be more,
life must have more to offer.
I must have more to offer.
BECAUSE I AM NOT FINISHED!!!

 

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2021-03-05 10:08



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Stark mentalitet är nyckeln till ett livligare liv. Här visar du att du vill mer och vill ge mer. En text som denna kan inspirera andra att göra mer för sig själva och sluta upp med att vara bekväma. Fina rader!
2021-10-16

  Lars Hedlin
En bra text full av känsla och syrka!
2021-03-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Styrkan i dina ord inger hopp och kämpaglöd!
Vacker bild!
2021-03-12

  överlevaren VIP
Kämparglöd i en brinnande text!
2021-03-09

  Anya VIP
Styrka i orden.
2021-03-09

  StinaJ VIP
Styrka och hopp. Vackert i ord och bild.
2021-03-08

  Olof Lagerhorn VIP
Words of hope and strength that also
encourage the reader.
2021-03-08

    Birgersdotter VIP
Just så! Bra i ord och bild !Styrka ,hopp och kraft i dina ord!
2021-03-06

  ULJO
Fint i ord och bild
2021-03-06

  Eva Helene VIP
Vilken god devis att bära med sig i denna dag och framgent!
Vacker bild därtill.
2021-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra! Styrka i orden, trots livets och världens tillkortakommanden av olika slag.
2021-03-06

  Bibbi VIP
Gillar starkt!
2021-03-05

  Niliboy
Nej, inte jag heller å kapen för miljön å jorden fortsätter. Man måste ju bara kämpa, annars blir det lite väl trist!
2021-03-05

  Rise Little One
Vi kämpar på så länge vi lever! En fin uppmuntrande text!
2021-03-05

  Larz Gustafsson VIP
I am Swedished.
2021-03-05

  morgonstjärna VIP
well I believe in you, yes I do
2021-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som belyser både skörhet och styrka!
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP