Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nytt liv och tack till Gud


I en främmande stad


I en främmande stad jag går, jag njuter.
Främmande?
Jaaa jag har aldrig sett den förut.

Känner mig hemma, så hemma, så ledig.

Går i en för-vår och har nya tider att passa eller inte passa, det är min tid!
.
Går i en för-vår med solen i ansiktet- bländande av nyheter jag aldrig hört eller sett förut.

I en främmande stad jag går, blicken utforskar, blicken är ny, nyfiken på allt. Blicken ler i mitt ansikte.

Främmande stad? Ja jag har aldrig sett den förut.
Men vad hände då??

Gud gjorde ett mirakel och HAN visste EXAKT var HAN ville ha mig!

Nu är jag HÄR!


Bild o text ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-06 01:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet