Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fann i mina gömmor. Egen bild.


Krucifixet från ungdomsåren.


Trygghet och vila

ro och vederkvickelse


alltid i Jesus Kristus


Hos honom finns

ingen växling av

ljus eller mörker


trots all oro och smärta

i denna förgängliga värld




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-03-06 10:54



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fina tröstande ord i smärtansrum.
2021-09-14

  mare VIP
Uppstått har Jesus
hurra hurra ;))
2021-03-16

  Eva Helene VIP
Ja, fint och tryggt!
2021-03-07

  Niliboy
Ja, så är det å visst är vi trosvissa. Fin kärleksförklaring till vår älskade Herre Jesus Kristus! Allt gott!
2021-03-06

  Jan Widströmer VIP
Trosvisst.
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP