Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Inspiration Psaltaren 84


Mitt rika liv


På ålderns höst

finns ett behov

att summera

sitt liv



gott

eller

ont.


Jag ångrar djupt

att jag inte alltid

löste konflikter

i kärlek, visdom

och förståelse

och inför Gud


Så väl då att alltid

nåden förlåtelsen

finns tillhands


och möjligheten

att göra upp de

skador jag tillfogat


ibland i oförstånd

och förblindelse


är det aldrig

försent att

säga ett

förlåt


ur hjärtats djup

till befrielse

för mig

och andra


och mitt livs höst

höljs av välsignelser

Psaltaren 84:4,6-8

"Ty sparven har funnit ett hus och svalan ett bo åt sig, där hon kan lägga sina ungar: Herre Sebaot, min konung och min Gud.

Saliga äro de människor, som i dig hava sin starkhet, de vilkas håg står till dina vägar.

När de vandra genom tåredalen, göra de den rik på källor, och höstregnet höljer den med välsignelser.

De gå från kraft till kraft; så träda de fram inför Gud på Sion."


"...ingen ska stå med skuld, som tager sin tillflykt till honom." Psaltaren 34:23








Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-10 11:44



Bookmark and Share


  aol
Så fint Bibbi
2021-04-13

  Eva Langrath VIP
Fina ord fyllda av livsvisdom.
2021-03-16

  mare VIP
Bokmärker.
2021-03-16

  mare VIP
Så sant
tack för
dina kloka
uppmuntrande
rader!
2021-03-16

  Eva Helene VIP
En text full av livsvisdom. Så fint!
2021-03-14

  Niliboy
Man blir aldrig fullärd men erfaren. Så fint du berättar!
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP