Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...absent


Saknade nätter är oftast längre
bort

Utan
överraskningar

kommer de inte
utan

smyger sig på
Redan i gryningar

skönjs de
nätter

som
utan
avsikter

är längre bort
och

mörka




Fri vers av alfa VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-07-21 22:35



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Fastnade för det här:

smyger sig på

nätter

utan
avsikter
(min redigering)

Vissa ord och fraser tilltalar en, det bara är så.
2006-07-22

  Sanningsägaren VIP
så långt ögat kan nå
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén