Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Lek@vdelningen för obetvingade ord. ..?)


O(r)dens tankar från förskingringen. ..






Klentrogna poetråttor
Rostar alltid först

(sina egna nötter?)

































Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-15 13:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Poesikärlek rostar aldrig
2021-03-16

    Sefarge VIP
Till Bumerang:
Ajaj bättre lycka
Nästa gång!
;)
2021-03-15

  bumerang

tvärt om.
de brändes
2021-03-15

    Sefarge VIP
Till Bumerang:
Ahha nu kommer
Skrivarpennan att
Glöda?
;)

2021-03-15

  bumerang


Har just rostat en hel påse:)
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP