Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trött på barbies nu

Hon sitter på golvet
överallt ligger barbies slängda
barbies kläder
kammar
möbler
nappflaskor

och jag är trött på barbies nu
jag vill inte se dem
vill inte plocka upp dem
varända kväll
när hon sover i sin säng

Jag är så jävla trött på barbies nu




Fri vers av Elie
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-07-21 21:46



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Chamrigt :)
2006-07-22

  Sara Boström
Skratt... Förstår så väl! Och alla de små pryttlarna som det gör så ont att råka gå på. När man själv var liten hade man kanske 1 docka, nu räknar jag över 10 olika i dotterns barbielåda. Hon leker med alla.
Gillar rubriken skarpt, den känns från hjärtat.
Tips: Vi brukar ha gemensam städning innan sovning...
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Elie