Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är det är härligt när det regnar

Och jag är glad att det regnar
det drippar och droppar
medan barnen är ute och hoppar
i vattenpölar

Och jag sitter på mitt rum
ser regnet rinna ner längs mitt fönster
det bildar vackra mönster
jag ryser

Och jag drar åt mig en filt
sveper in mig så gott det går
men filten slutar vid mina lår
kalla fötter

Och jag ligger där och myser
det går en timme, kanske två eller tre
för jag vill bara få va ifred
jag blundar

Och när jag vaknar är jag varm igen
kastar av filten från min nakna kropp
från tå till topp
inget tyg

Och jag ligger där
ser hur det öser ner utanför
bilarna som kör
i regnet




Fri vers av Elie
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-07-21 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och sanningsenligt, bra!
2006-10-18

  john ekström
mysigt värre, skapade en sån känsla att man blev varm.
Jag är också glad att det regnar, så att du kunde ta tillfället och skriva denna fina dikt..
2006-09-14

  Wretling Erik
Aahh älska regn!
2006-07-22

  Wretling Erik
Aahh älska regn!
2006-07-22

  Daniel_78 VIP
detta var kanon, har läst några stycken texter nu,
du skriver bra.
men ja lite stavfel är det ju, men det är inte hela världen :)
2006-07-21

  JML
Regnet är genomgående vackert. Stavfel stör läsningen.
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Elie