Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har aldrig varit ifrån dig så här länge


vi pratar inte längre
jag vet inte var du bor
har kvar ditt nummer
men sånt spelar ju ingen roll
det är 2021
ingen använder telefonnummer
det är 2021
jag vet inte var du bor

det är pandemi
global pandemi och jag orkar verkligen inte bry mig längre
ditt land har varit stängt
mitt har varit öppet
vi brukade vara
tvärtom

nej men vad har hänt sedan sist
jag har pluggat klart
eller i alla fall slutat plugga
jag jobbar
det är okej
vi brukade aldrig sluta prata
nu har jag verkligen inget att säga


jag vet inte vad du gör
har aldrig brytt mig om med vem
för du har alltid varit min
vem som än har varit nära
du har alltid varit min
du har alltid varit min
förlåt för att jag aldrig
blev tillräckligt
din

det är pandemi
global pandemi
ditt land har lämnat EU
och jag har aldrig
gått så här länge
utan att hålla om dig




Fri vers av Talema
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema