Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hermelin bland kattor

Arbetarklassens flickor dricker öl
sa han

och log med nyvita tänder
skrudad i svid
som anstalten bokfört
på statens konto


Arbetarklassens flickor som inte
hade något till övers
för småborgerliga gangsters
fixade snabbt ett litet intermezzo

och hermelinen fick huvudstupa
lämmna kattorna i fred

Djungelns lag
är oslagbar
men bara i djungeln!




Övriga genrer av Bim
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-07-22 01:07



Bookmark and Share


  leopardia
mjau ;) eller raow, som jag hävdar att leoparder låter...
du har en tanke bland de texter av de dina som jag läst. som en visdom som väver sig in där. jag gillar det.
2006-10-07

  Patrik G
Oj. Starkt o bra skrivet. Gillar.

"Djungelns lag
är oslagbar
men bara i djungeln!"

Gillar.
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim