Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dekadent dagboksdikt


Å den ljusa sidan...

Jag behöver inte
gå till tingsrätten
för skulden
blev jag återbetald

Och jag är inte gravid
och dietisten säger
att jag visst tål fruktaner
i bruna bananer

Men jag brände mitt sista
ägg fast i pannan
och det var väl
själva fan eller hur

Det här är en rapport
från min etta på Östermalm
med kokvrå
och ljuv ockerhyra

Men man gillar
nog inte livet
om man ser det
på det sättet




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-24 22:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kan inte kommentera lika bra som domenico. men det var fan att de ockrar på din hyra. hoppas dit bostadsbidrag täcker upp.
2021-03-25

  Domenico VIP
Ditt dekadenta dagboksdikteri fångar det verkligt varaktiga på ett charmfullt skelögt vis...såsom just det obarmhärtigt lefvande lifvet oftast ter sig....Applåd !
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP