Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite virrig kanske ^^


Dina tankar fryser till is en regnig natt i april



-Och din värld rasar samman.
Din lycka kan flyga iväg med sköra vingar, så som en fjäril


Bly-tunga regndroppar faller
och blandas med salta tårar på din kind,
där du sitter i väntan på
att någon ska rädda dig
Rädda dig och bygga upp din raserade värld
som består av din skräck för livet och
rakbladet som ligger i din darrande hand

Och blodet flyter samman med regn och tårar av glas...

Men smärtan kan inte hjälpa dig att fly längre
Du förintar dig själv
och dina frusna tankar kan inte ta dig någonstans


Kanske det kommer någon
Någon som inte skrämmer
och kan lära dig allt om vänskap

Frågan är om du orkar vänta på din hjälte som kommer med hjälp












Du samlar dina tankar
Ingen vill höra ditt skrik i tomheten när du ramlar från bron




Fri vers av Vitsippa
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-07-22 14:21



Bookmark and Share


    Camillaa
vacker dikt, man lever sig in i det hela.Bra jobbat :)
2006-08-14

  Jinzan
Fin. Kunde inte andas typ igenom hela... den var verkligen bra!
2006-08-08

  aprilsolen
Mörk. men tilltalande. Me like.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa