Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Långfredag


Majestic


Majestic clouds,
Come rule with might
Everyone
Must see what's right

Don't let them win,
I stay all night
Feel the power,
It's time to fight






Bunden vers (Rim) av Syrran77
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77