Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reboot


förut rymde jag ofta
tankar om kött

nu rymmer jag enbart

sanningsrepade trumhinnor
ärlighetsinducerade tårar



med ett ben i luften
mitt i steget

vädrar jag uppochnerkvarkar
spunna ur nyskördade magnetfält




ovridna timglas
vibrerar

stilla i min omstart







Fri vers av alfa VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-07-22 18:21



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Min favorit är slutstrofen

"ovridna timglas
vibrerar

stilla i min omstart"

Tidlöst nytt liv! Så bra!
2006-08-06

  Ms Lovecraft
Även idag tänker jag peka ut det jag gillade bäst.
"tankar om kött" och "uppochnerkvarkar" är grymma formuleringar!
Inte så konstruktivt, måhända, men jag har läst och det fastnade.
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén