Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad av mig själv

Bakom mina ögonlock rör sig minuterna.

Varje andetag ger mig mer att tänka på.

Ljud, lukter och ett svart flimmer gör mig vacker.

Samtidigt som jag tävlar mot klockan.


Varje sekund är som ett ljudlöst dunkande i mitt huvud.

Jag faller, tills min kropp har blivt som brustabletten i ett glas vatten.

Sedan försvinner jag, utan ett ord.




Fri vers av Mi
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-07-22 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du målar upp en bild, ett tillstånd, som
känns som en dröm, lite drogat.
Jag får inte riktigt grepp om det är behagligt
eller obehagligt. Men det gör ju inget ifs.
(Ett r för mycket i andra raden va...?)
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi