Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågel, fisk eller mitt emellan…?


Fågelmannen


Ögon som vakar
Ögon som ser
Ögon som följer

Vingar som lyfter
Vingar som flaxar
Vingar som döljer

Kvinna som skrattar
Kvinna som vinkar
Kvinna som ber

Man som lyssnar
Man som skapar
Man som ger




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-07-22 20:59



Bookmark and Share


  Herr Morris
Gillar den, men undrar varför den starka kvinnan bara ler och vinkar, då det är hon som föder livet...
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för