Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pancake Mountain

 

I've been to Pancake Mountain,

it was a gentle trip.

My steps there gently thewed the ground

to clouds of creamy whip.

I've been to Pancake Mountain,

a name which says it's flat?

But I'm sure I saw some topping!

I'm glad we settled that.

It reaches for banana stars

does my Pancake Mountain!

And rivers run down berry fields

from the Chocolate fountain.

I've been to Pancake Mountain

don't ask me where it went!

All I know is that it meant

my Thursday was well spent.

 

 




Bunden vers (Rim) av 100apor
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-19 01:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Välgräddad verskonst!! I synnerhet fyndigt blev "don't ask me where it went!" inklusive slutklämmen.

Jag har också varit på det berget eller dess kusin. Gillar inte minst "berry fields" - tog mig ändå ett par långa varv innan bilden återkopplades till Beatles.
2021-04-19

  Nanna X
En ljuvlig blandning av Alice in Wonderland och vilse i pannkakan, härligt rimmad och väl pyntat med grädde, banan och choklad. Skön brittisk sagostämning. Jag blev riktigt sugen på pannkakor.
2021-04-19

  alicja lappalainen VIP
.. som en vacker saga
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

100apor
100apor

Mina favoriter
piano