Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker som verkligen hände under fullmånen igår 27/4: cykellåset var saboterat, hantverkarna drog bort korkmattan och upptäckte att klinkersgolvet under var helt intakt. Och så hade två skåpsstommar blivit fyra på IKEA-ordern...


Sub Luna - vardagsmagi

 

Cykellås slingrar

gammalt golv glänser som nytt

köksskåp klyvs i två

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-28 07:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig och drömsk text om månens mystik!
2021-05-20

  SatansSon VIP
jaså det är fullmåne nu. förklarar varför jag är vaken ännu. tack.
2021-05-10

  Anya VIP
Mycket som kan hända på en dag. Både positivt och negativt. Gläder mig med diktarjagets klinkergolv. Det låter toppen.
2021-05-03

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar vardagsmagi som gör mig lycklig att läsa om.... För jag vet att för

"Den som ser magi i vardagen, lever i en förtrollad värld."
~ evelyns Tankar från Det Goda Livet
2021-05-01

  TrollTörnTrappan VIP
Låter som ena var klart tragisk, andra överraskande lyckosam, och tredje potentiellt svårtolkat resultat (beroende på målbild och ekonomi). Föredrar den lite mer konkreta ingressen framför den relativt abstrakta haikun här.
2021-04-28

  Elinor Sörensson VIP
Härligt fynd under korkmattan.
2021-04-28

  lodjuret/seglare VIP
Det tog mig en hel vecka för en del år sedan att få mina sorgliga rester av cykeln att bli stulen. Den såg hel ut efter en hastig blick, en mer ingående talade om att det var punka på båda hjulen. Tänka sig att det skall vara så svårt för människor att göra 'fel', när det verkar vara så enkelt att ha huvudet illa påskruvat stundom. Att skriva kort men med mycket innehåll gör att läsaren får försöka tänka också, kanske beror det på 'omständigheterna...'
2021-04-28

    ej medlem längre
Galet värre!!
2021-04-28

  Maria Sundelin VIP
Allt vi ser och upplever är en tolkning
2021-04-28

  Gunwale VIP
själv var jag sjuklig
fästingen föll i bitar
gav bort badolja
(och dom sakerna hängde inte heller ihop)

2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X