Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och när du dör morfar, då orkar inte jag längre

Där sitter morfar
älskade lilla morfar

alltid lika glad
fast han knappt ser eller hör
men han är med oss
och det räcker
för honom

och för mig

han tar whiskey
efter whiskey
och cigarett
efter cigarett

det gör honom gott

och när du dör morfar
då orkar inte jag längre




Fri vers av Elie
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-07-23 21:34



Bookmark and Share


    Sander
mmm...inte alls illa. Du förmedlar än känsla som man enkelt kan relatera till och slutet är jävligt bra. Däremot är jag lite skeptisk till att den är så upphackad, färre blankrader hade kanske varit att föredra?
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elie