Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild från platsen där min son bor med familj där min sonhustrus släkt samlat ihop sig i sina mobilhouse. Jag var där senast 2019 i augusti.


Vackra Oppelo i Arkansas.


Så klokt och vist egentligen

i tider då nöd står för dörren


att samla ihop sig tillsammans

på en vacker plats naturmässigt


med tanken att kunna hjälpas åt

med de annalkande problem


som kan stå för dörren både

i coronatider och följderna


Bara en sak bekymrar mig

Hur ska jag få del av detta

i isolering och instängdhet?


Jag får ej vaccineras därför

att jag har feber i över ett år

men det är inte corona heller


Det måste helt enkelt

ske ett stort mirakel

"Undrens tid är ej förbi"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-06 16:09



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Berörande skrivet och med kloka ord.
2021-05-08

  mare VIP
Fint att hålla ihop
så skulle alla göra
vilken styrka & glädje
smärtan går aldrig bort
när man ser på avstånd..
jag känner med dig
bär hoppet i din själ
du är trots allt
innesluten i deras
gemenskap!
2021-05-07

  Niliboy
Ensam men delaktig genom bön å ljus tändning, trots allt en helig fröjd. Å vi ber för att din feber ska lägga sig!
Halleluja!
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP