Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda dina toner, hos mig

gitarrens sista ton
klingar sakta bort
som ett eko
av tankar &
funderingar

med en darrande röst
som försöker
bli hörd
i ett maktspel om
hjärter dam

men här står jag
som ett trasigt
ruter ess
och önskar att
dina toner
ska dö

hos mig




Fri vers av Louise B
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-07-24 01:23



Bookmark and Share


  Lithia
Riktigt bra!
2006-11-06

  Johnny Chow
:D
2006-10-07

    Camillaa
Gillar den:)
2006-08-18

  Ezo
"med en darrande röst
som försöker
bli hörd
i ett maktspel om
hjärter dam"

Vackra rader!
2006-08-17

    Little Sunshine
kortinspirerad, hehe :)
Får lite blandade känslor, alltså, kärleksfull är den,
men den kändes, nästan hemsk ;O tills jag såg, "hos mig" :)
*suger på kommentarer*

"men här står jag
som ett trasigt
ruter ess
och önskar att
dina toner
ska dö"

där höll jag andan, och så läste jag "hos mig".
Gillar dina uttryck skarpt.
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Louise B