Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara ord

Jag tror jag förstår
Jag är där men ändå inte där
Jag förstår ingenting längre
Jag tvålar in mig på morgonen, duschar, dricker kaffe och gör det jag brukar göra
Förr eller senare är det kväll
Jag förstår men ändå inte
Vad är det du förstår?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-05-18 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP