Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag framför datorn

Jag vaknar ungefär vid 05 varje dag
Ofta tänker jag att jag ska göra något speciellt på morgonen
Det finns alltid saker att göra
Idag hamnade jag framför datorn
Satt ett tag och drack kaffe på balkongen
Det blev visst 3 koppar kaffe nu när jag tänker efter
Jag pratade med Johan på facebook, videochatt - det var väldigt trevligt!
Så hamnade jag på den vanliga sidan, rateyourmusic och kollade på olika betyg, listor med mera
Av någon anledning blev jag tipsad om något skumt ryskt folk, postpunk, experimentellt projekt som lät riktigt kul och bra
Det var visserligen rätt galet så efter det bestämde jag mig för att gå igenom Bee Gees tidiga skivor
Det var bättre än vad jag trodde
Antar att jag letar efter någon form av balans
I dessa dagar med Corona och sån skit hamnar man lätt framför datorn
Jag såg en kvinna med en söt katt i koppel på granngården från mitt fönster
Imorgon ska jag inte vara så mycket online
Kanske en lång promenad i skogen
Men idag blev det en dag framför datorn




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 16:05



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Tack!
2021-05-18

  Frajberg VIP
Yegor i Opizdenevshie
2021-05-18

  Disorder
Vilket Ryskt band?
Råkar nämligen vara så att jag väldigt intresserad av just det!
Lättsam och intressant text också. Gillar det vardagliga.

2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP